Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de UniuneaEuropeană, vă invităm să vizitaţi http://www.fonduri-ue.ro
 

Proiect SAFIR
Despre proiect
Obiective
Grup tinta
Activitati
Rezultate
Achizitii

Informare si consiliere
Despre
Documente utile
Medierea muncii
Antreprenoriat
Formare profesionala
Clubul Intreprinzatorilor
Contact

INVITATIE SEMINAR DE INFORMARE SI PROMOVARE PROIECT

 
CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE HUNEDOARA, in parteneriat cu SC TEAM CONSULTING SRL Deva va invita luni, 1 august 2011, ora 12:00, la seminarul de informare si promovare a proiectului "S.A.F.I.R. - SERVICII DE ASISTENTA, FORMARE SI INFORMARE PENTRU REINTEGRAREA PE PIATA MUNCII A SOMERILOR DIN JUDETUL HUNEDOARA" cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013.

Seminarul este organizat cu ocazia lansarii cursului de perfectionare "Vanzator", seria 1, din cadrul activitatii de formare profesionala, inclusiv prin tehnici si metode moderne, in vederea adaptarii calificarilor la nevoile pietei muncii, pentru somerii de lunga durata tineri si adulti, participanti la grupul tinta al proiectului.

Seminarul de informare si promovare va avea loc la sediul Camerei de Comert si Industrie Hunedoara, din Petrosani, str. Anghel Saligny, nr. 12.
Continutul acestui site nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala
a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
SAFIR - 2011